În arest după ce a bătut un lăutar

0
370

O petrecere organizată într-un local din orașul Tismana s-a transformat într-un adevărat scandal. Un bărbat care cânta la orgă a fost bătut de un client al localului, nemulțumit de atmosfera creată de acesta. În urma loviturilor primite, lăutarul a are nevoie de cel puțin 14 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în fața magistraților cu propuneri legale.

Scandalul a izbucnit în momentul în care bărbatul de 40 de ani i-a cerut lăutarului care întreținea atmosfera în local să-i cânte melodia preferată. Acesta a refuzat, iar petrecărețul, după ce a câteva pahare în plus a început să-l lovească. După ce l-a bătut, agresorul a amenințat și persoanele aflate în local, care încet, încet au plecat de acolo. Victima a depus plângere la poliție împotriva bărbatului care l-a lovit , după ce a obținut un certificat medico legal, potrivit căruia are nevoie de cel puțin 14 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar astăzi a fost chemat să dea socoteală în fața magistraților. Mai mult, acesta s-a ales și cu dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru lovire sau alte violențe.