Gunoaiele împrăștiate de vânt, ridicate noaptea

0
179

La sfârșitul săptămânii trecute vântul puternic a împrăștiat gunoaiele neridicate de firma Polaris ca urmare a datoriilor înregistrate de unele asociații din Târgu Jiu. La intervenția primarului Marcel Romanescu, angajații firmei de salubritate s-au deplasat în zonele respective și au ridicat gunoiul până seara, târziu.

Vântul puternic de la sfârșitul săptămânii trecutre a împrăștiat resturile menajere neridicate de firma Polaris ca urmare a datoriilor uriașe înregistrate de unele asociații de proprietari din Târgu Jiu. Gunoaiele au fost duse de vânt prin cartiere, ceea ce a provocat nemulțumirea cetățenilor din zonele respective.

La intervenția primarului Marcel Romanescu, reprezentanții Polaris s-au deplasat în zonele afectate pentru a le curăța și s-a lucrat până noaptea, târziu.

Săptămâna trecută Primăria Târgu Jiu a mediat o întâlnire dintre reprezentanții Polaris și asociațiile de proprietari, întâlnire generată de decizia firmei de salubritate de a refuza să mai ridice gunoiul menajer din cartierele în care s-au înregistrat datorii mari. S-a decis ca acolo unde administratorii asociațiilor sunt de acord cu reeșalonarea datoriilor, gunoiul să fie ridicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here