Francezii caută gorjeni pentru fabrica de șasiuri de la Târgu Jiu

0
756

Investitorii francezi de la Piroux Group, care deschid o fabrică de componente auto la Targu Jiu, au nevoie de personal calificat. Posturile sunt dedicate in mare parte celor cu studii medii, iar compania are nevoie de aproximativ 150 de muncitori. Cei care vor să se angajeze trebuie să meargă cu CV-urile la sediul firmei, amplasată în spatele fostei fabrici Rostramo.

 

Aproximativ 150 de gorjeni vor fi recrutati, pentru fabrica ce va produce, la Tg Jiu șasiuri pentru TIR-uri si carcase pentru autobuze. Cei care doresc să prindă un loc de muncă aici trebuie să se grabească cu CV-urile, care se depun la fosta fabrică Rostramo. Pentru inceput, compania are nevoie de 20-30 de persoane cu experientă, apoi numărul se va extinde pană la peste 150.

Cei mai căutati sunt sudorii si lacatusii mecanici. Pentru inceput, reprezentantii companiei au nevoie de personal calificat, insă, in cazul in care nu vor reusi să găsească necesarul, vor apela si la cursuri de calificare.

Fabrica trebuia să-și înceapă activitatea încă de luna trecută,  insă lucrările au intarziat. Pană la finalul acestui an, francezii spun că  va functiona cu tot necesarul de oameni.