Fost ministru în Cabinetul lui Ponta, prezent astăzi la Târgu-Jiu pentru susținerea listei de candidați ai Pro România la europarlamentare

0
307

Ioana Petrescu, vicepreşedinte al Pro România şi fost ministru al Finanţelor în Guvernul Ponta a fost prezentă astăzi la Târgu-Jiu pentru a sta de vorbă cu cetățenii, în vederea strângerii de semnături pentru susținerea listei de candidați la alegerile europarlamentare. Ioana Petrescu a mărturisit că se află pentru prima dată în orașul lui Brâncuși, aceasta făcând pasul către Pro România în urmă cu aproape un an. Într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, Ioana Petrescu și-a arătat îngrijorarea cu privire la amânarea bugetului de stat pe 2019, dar și în ceea ce privește ordonanța 114, care se referă la instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare.

Vox 1 Ioana Petrescu

Filiala Gorj a Pro România a strâns în ultimele zile peste 3.000 de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi la alegerile europarlamentare. În centrul oraşului a fost instalat și un cort, unde o echipă de la Pro România strânge semnături de la cetăţenii oraşului. Deputatul de Gorj, Alin Văcaru, reprezentant al Pro România, a declarat că este mulţumit de numărul de semnături strânse, dar şi de modul în care partidul este perceput de către cetăţeni.

Vox 1 Alin Văcaru