FNME se aşteapă la îmbunătăţirea condiţiilor de lucru pentru mineri şi energeticieni, având în vedere situaţia financiară bună a CEO

0
263

Sindicaliştii din Federaţia Naţională Mine-Energie sunt mulţumiţi de rezultatele financiare înregistrate de Complexul Energetic Oltenia, cel puţin în primul trimestru din acest an. Dumitru Pârvulescu, preşedintele FNME speră, însă ca acestea să se reflecte şi în veniturile şi drepturile minerilor şi energeticienilor , dar şi în ceea ce priveşte susţinerea activităţii desfăşurate în cadrul companiei. Pârvulescu a lăudat decizia Administraţiei Complexului Energetic Oltenia de a majora de la 1 septembrie salariile pentru cei peste 800 de angajaţi care aveau lefuri foarte mici şi spune că, pentru prima dată după regresul financiar din perioada Ciurel, CEO dă semne că va încheia din nou anul pe plus.

Vox Dumitru Pârvulescu

De asemenea, sindicaliştii se aşteaptă ca administraţia CEO să fie mai darnică de această dată cu salariaţii companiei, mai ales că prin cei doi secretari de stat, Andrei Maioreanu şi Doru Vişan există şi reprezentativitate însemnată la nivelul Ministerului Energiei. Totodată, Pârvulescu speră ca, în aceste condiţii să nu mai fie probleme nici cu organizarea licitaţiilor pentru achiziţionarea de echipamente de sezon pentru minerii din cariere.

Vox Dumitru Pârvulescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here