Florescu le transmite profesorilor gorjeni să fie preocupați mai întâi de actul de învățământ și abia apoi de sporul de calculator

0
427

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că s-a interesat de situaţia acordării sporurilor de calculator de la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu”, din Târgu Jiu. Profesorii sunt nemulţumiţi că de o săptămână nu şi-au mai primit salariile, întrucât Inspectoratul Şcolar Judeţean nu a dorit să avizeze statele de salarii care includ şi sporul de calculator.

Prefectul Florescu susţine că există un punct de vedere al Ministerului Educaţiei, conform căruia acordarea sporului de canculator ar fi ilegală. Pe de altă parte, mai susţine Florescu, profesorii au câştigat în instanţă sporul de calculator. Ministerul Educaţiei va transmite în zilele următoare un punct de vedere în legătură cu situaţia de la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu”, a mai spus Ciprian Florescu.

Şeful Instituţiei Prefectului este de părere că toţi profesorii sau angajaţii din sectorul public ar trebui să îşi facă mai întâi datoria la locul de muncă şi abia după să reacţioneze în privința sporului de calculator. Ciprian Florescu a precizat că a încercat să se informeze din alte surse, altele decât cele implicate direct în problemă, în legătură cu situaţia sporurilor de calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here