Firma din Olt a remediat parțial problemele apărute la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Din cauza condensului sau a infiltraţiilor de la apa de ploaie ajung picături pe suprafaţa de joc

0
524

Probleme în continuare la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Firma din Olt care a executat contractul s-a prezentat recent în municipiu şi a remediat în parte deficienţele apărute, în perioada de iarnă. Apa s-a infiltrat şi a plouat în incinta sălii, iar panourile fotovoltaice s-au desprins de pe clădire.

Primarul Marcel Romanescu a declarat că în continuare sunt probleme cu apa care ajunge pe suprafaţa de joc. În timp ce consstructorii susţin că este vorba de picături formate de la condens, sunt opinii potrivit cărora ar fi vorba de apa de la ploi infiltrată prin acoperiş.

În continuare muncitorii firmei din Olt vor veni la Târgu Jiu să remedieze problemele care vor apărea la Sala Sportului, fiind în continuare disponibilă garanţia de bună execuţie. Lucrările au fost întrerupte şi ca urmare a organizării unor evenimente în Sala Sporturilor, a precizat primarul Marcel Romanescu.

Vox 2 Marcel Romanescu