Final de săptămână, plin de evenimente, în cadrul Zilelor Municipiului Târgu Jiu

0
414

Zilele Municipiului Târgu Jiu se apropie de final. În week-end sunt organizate o serie de manifestări cultural-artistice pentru târgujieni, dar şi pentru cei care se află în vizită în municipiu. Astăzi, la Teatrul „Elvira Godeanu”, este programat un spectacol pentru copii şi un concert al unui artist francez.

Tot astăzi, autorităţile locale au lansat aplicaţia oficială a oraşului Târgu Jiu City App, care poate fi descărcată pe telefonul mobil. Beneficiarii vor primi o serie de informaţii legate de oraş şi evenimentele organizate aici. Nu în ultimul rând, în această seară, pe Insuliţă, de la ora 20,00 are loc un spectacol de muzică populară. Cap de afiş este artista Olguţa Berbec.

Sâmbătă este din nou o zi plină la Târgu Jiu. Oraşul va găzdui un Festival Naţional de Gimnastică Aerobică, Festivalul Internaţional de Literatură „Tudor Arghezi” şi o expoziţie de automobile de epocă, în Piaţa Prefecturii. De asemenea, la Teatrul „Elvira Godeanu”, va avea loc o lansare de album poem, iar, seara, de la ora 20,00 sunt programate două manifestări. Este vorba de Turneul Internaţional Stradivarius, la Coloana Fără Sfârşit, unde va concerta vilonistul Alexandru Tomescu. Totodată, pe Insuliţă, va avea loc un spectacol de muzică populară.  Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor încheia duminică, atunci când, de la ora 21,00, trupele Holograf şi The Dreamers vor concerta pe Insuliţă, iar, la miezul nopţii, este programat un foc de artificii.