Elevi care au nevoie de calculatoare cheamă comunitatea să le voteze proiectul

1
180

Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”din Târgu-Jiu a lansat proiectul PUNŢI PESTE TIMP cu dorinţa de a obţine ca premiu dotarea cu tehnologie. În prezent, această unitate şcolară este conectată la internet wireless, dar laboratorul de informatica este dotat doar cu zece calculatoare vechi din anul 2006. Aici invata 654 de elevi şi au mare nevoie de tehnologie la şcoală.

Proiectul se află pe site-ul Ţara lui Andrei.ro, la pagina 3, director Livia Zamfir. Conducerea şcolii lansează un apel către comunitate şi îi invită pe cei care doresc să se alăture acestui demers să creeze un cont şi să voteze proiectul, condiţie necesară pentru a fi selectat pentru etapa următoare.

Pentru aceasta este nevoie de un mail valid şi un număr de telefon. „Fiti alături de entuziasmul elevilor noştri şi votaţi. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi aşteptăm cu drag votul dumneavoastră”, sună apelul reprezentantei conducerii Şcolii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu”, prof. Ramona Frăţilescu.

https://www.taraluiandrei.ro/ro-smart?page=3&i=123548&fbclid=IwAR3s2EpJVtBifha_SYZj8GP-Rd04ijUUqWEVe6fR4ZTLqU8W6210CKVEDaA#/votare