Elevi beți la școală. S-au ales cu notele scăzute la purtare

0
440

Au sărbătorit venirea primăverii cu bere și tărie, iar apoi au mers la școală. Trei elevi de clasa a opta din cadrul Școlii Gimnaziale din Bumbești Jiu s-au ales cu mediile scăzute la purtare după ce au fost prinși beți la ore. Unuia dintre ei i s-a făcut rău iar profesorii au fost nevoiți să cheme salvarea. Conducerea unității de învățământ i-a chemat la școală pe părinții celor trei elevi pentru a le aduce la cunoștință cele întâmplate.

Elevii navetiști au considerat că trebuie să marcheze într-un mod inedit venirea primăverii, așa că au cumpărat bere și tărie, iar mai apoi au intrat să petreacă într-o scară de bloc. După ce au băut bine, cei trei elevi de claa a VIII-a și-au amintit că trebuie să meargă și la ore. Nevrând să fie considerați chiulangii aceștia au plecat spre Școala Gimnazială din Bumbești Jiu, acolo unde învață. În timpul orelor, unuia dintre ei i s-a făcut rău iar profesorii au chemat imediat salvarea care l-a transportat la spital. Medicii au spus clar că acesta a consumat alcool, fapt ce l-a determinat pe directorul școlii să le scadă petrecăreților media la purtare. Mai mult, acesta a organizat o întâlnire cu părinții elevilor să le spună ce s-a întâmplat.

Potrivit conducerii unității de învățământ, elevii din cadrul Școlii Gimnaziale Bumbești Jiu  sunt cuminți și au note bune la învățătură, acesta fiind singurul incident de acest gen care a avut loc în cadrul unității de învățământ.

În anul 2014, o elevă a Școlii din Bumbești Jiu a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în urma consumului de etnobotanice.