Educatoarea de la grădinița “bântuită”, aptă să profeseze

0
294

Cazul grădinitei din Motru se adanceste din ce in ce mai mult, asta după ce educatoarea a declarat că a facut testul psihologic si ca este aptă pentru a profesa în continuare, mesaj postat pe pagina sa de socializare.

” Am trecut de evaluarea psihologică si am promovat examenul psihiatric. Am avizul medicului psihiatru că nu am tulburări psihice și sunt aptă pentru a lucra în învătămant. ”

Mai mult decat atat, educatoarea amenință că va da in judecată atat conducerea grădinitei, cat si Inspectoratul Scolar Judetean Gorj.

”Am anuntat inspectoratul. I-am avertizat că sunt niste legi si o demnitate călcată in picioare. Am făcut contestatie la ISJ privind adresa directoarei de a mă prezenta la medicul impus de ea. Voi înainta un proces în care mă voi constitui parte civilă”, afirmă educatoarea.

Reprezentanții Inspectoratului Scolar Județean Gorj  sustin că directoarea grădinitei nu a primit niciun act, de la educatoare, care să ateste că este aptă  pentru a lucra în continuare cu copiii. După testul psihologic, educatoarea a intrat in concediu, pană luni.