După mutarea lui Marian Rotaru de la Direcția de Patrimoniu, a crescut gradul încasărilor în parcarea de la Complexul comercial „Rodna”

0
434

Încasările în parcarea de la Complexul Comercial „Rodna” au crescut, după înlocuirea lui Marian Rotaru de la şefia Direcţiei Publice de Patrimoniu Gorj. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că încasările au crescut de la 1.100 de lei la 1.900 de lei pe zi.

Nu mai sunt probleme nici în privinţa rotunjirii sumelor, aşa cum s-a întâmplat în trecut. Edilul a spus că era imposibil ca timp de trei zile consecutiv să fie încasări identice.

Vox 6 Marcel Romanescu

Este de precizat că Marian Rotaru, fostul director al Direcţiei Publice de Patrimoniu din Târgu Jiu, este acum director adjunct la Direcţia Publică de Asistenţă Socială. Acesta se află însă mai mult în concediu, după cum a precizat Alina Toader, directorul Direcţiei Publice de Asistenţă Socială. Rotaru a stat mai mult în concediu de odihnă şi a fost rechemat la locul de muncă pentru a putea să fie evaluat.

Vox 1 Alina Toader

Nu este exclus ca în urma evaluării Marian Rotaru să nu mai poată ocupa funcţia de director adjunct al Direcţiei Publice de Asistenţă Socială Târgu Jiu.