Drumarii intenţionează să monteze sisteme de supraveghere video pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoiul pe marginea drumului

0
264

Şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale, Ion Tudor, se arată  dezamăgit de atitudinea unora dintre participanţii la traficul rutier de a arunca deşeurile pe marginea şoselelor. În această perioadă drumarii execută marcaje şi reparaţii la indicatoarele rutiere, precum şi igienizează anumite zone, unde sunt deşeuri abandonate. Ion Tudor a precizat că ar fi util un protest împotriva celor care sunt certaţi cu legea şi aruncă gunoi pe oriunde şi în special în vecinătatea şoselelor naţionale.

Vox 1 Ion Tudor

Tocmai din acest motiv, în mai multe puncte din vecinătatea drumurilor naţionale vor fi instalate sisteme de supraveghere video. Vor mai fi stabilite şi alte posibilităţi pentru a-i identifica pe cetăţenii care aruncă deşeurile menajere pe marginea şoselelor naţionale, în parcări şi în alte spaţii publice.

Vox 2 Ion Tudor

În fiecare săptămână angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu strâng o maşină de gunoi de pe marginea principalelor artere rutiere pe care le au în administrare.