Dosarul „Turceni-Rovinari” în care a fost achitat Victor Ponta este considerat o execuţie politică de către social-democraţii gorjeni

0
595

Dosarul în care a fost judecat fostul premier Victor Ponta, actual deputat de Gorj, este considerat o execuţie politică de către pesediştii gorjeni. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus că justiţia a dat dovadă de corectitudine, chiar dacă dosarul a fost unul politic.

Potrivit liderului social-democraţilor gorjeni, Victor Ponta îşi poate relansa cariera politică şi chiar intra în parlament cu Pro România.

Vox 3 Florin Cârciumaru

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Victor Ponta în PSD, senatorul Florin Cârciumaru spune că în politică este posibil orice. Parlamentarul a precizat că a avut o colaborare foarte bună cu fostul premier şi că are o relaţie bună în continuare.

Vox 4 Florin Cârciumaru

La rândul său, vicepreședintele PSD Gorj, Cosmin Popescu speră ca decizia pronunțată acum în dosarul Turceni-Rovinari să fie menținută și la ultima instanță.

Cosmin Popescu nu se pronunţă asupra unei reveniri în PSD a lui Victor Ponta. Vicele social-democrat susţine că partidul are nevoie de cei mai buni oameni pentru alegerile din 2019 şi 2020.

Vox 3 Cosmin Popescu

Şi preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, susţine că justiţia și-a făcut datoria. Weber afirmă că cei vizaţi în dosar vor decide în perioada următoare ce vor face din punct de vedere politic şi lasă să se înţeleagă faptul că ar avea şanse de revenire pe scena politică.

Vox 1 Mihai Weber

Mihai Weber nu consideră că Victor Ponta este un pericol pentru PSD. Parlamentarul nu crede că achitarea lui Victor Ponta va avea un impact imediat asupra carierei politice a fostului premier.

Vox 2 Mihai Weber