Dorin Hanu intervine în scandalul politic de la Motru dintre primarul Jianu și vicele Morega

0
246

“La Motru este un conflict continuu”, declară Dorin Hanu, fost primar al orașului, supărat că administrația publică locală nu găsește o cale de a colabora cu majoritatea PSD din Consiliul Local. Hanu susține că a condus timp de 12 ani Primăria Motru, însă niciodată nu a avut parte de asemenea lupte politice pentru că a știut cum să gestioneze situația. Fostul primar de la Motru, Dorin Hanu crede că cel mai mult au de suferit doar cetățenii orașului din cauza războielor politice dintre primarul liberal Gigel Jianu și viceprimarul social-democrat Cosmin Morega.

 

Deși PSD care are majoritate în Consiliul Local de la Motru s-a opus la mai toate proiectele inițiate de către primarul liberal, Dorin Hanu susține că Gigel Jianu este cel care nu comunică bine cu social-democrații. S-a vehiculat inclusiv faptul că fostul edil al orașului ar alimenta acest conflict din calitatea de președinte al Organizației PSD Motru, acolo unde activează și viceprimarul Cosmin Morega.

 

Primarul din Motru, Gigel Jianu susține și el că Dorin Hanu, fostul edil al orașului l-ar coordona din umbră pe viceprimarul Cosmin Morega și că ar alimenta de fapt scandalurile care se țin lanț la primăria celui de-al doilea municipiu al județului. Supărat că Hanu l-a acuzat că este principalul vinovat al conflictelor de la Motru, primarul Gigel Jianu îl invită pe acesta la un dialog la sediul primăriei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here