DJ 673 Slivileşti-Broşteni, modernizat de către firma afaceristului Iordache, contra sumei de peste 7 milioane de euro

0
223

Firma controlată de fostul primar din Turceni, Ion Iordache, Ydail Construct, a mai câştigat un contact de la Consiliul Judeţean Gorj. Este vorba de lucrări de peste șapte milioane de euro care vizează reabilitarea Drumului Județean 673 Slivilești-Broșteni. Contractul a fost semnat zilele trecute între Consiliul Județean Gorj și asociarea de firme care vor executa lucrările de reabilitare.

Potrivit lui Cosmin Popescu, șeful județului, sursa de finanțare a fost asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și Bugetul Propriu al județului Gorj.

Pentru cele 19 poduri amplasate pe traseul DJ 673 au fost prevăzute o serie de lucrări specifice. Este propusă amenajarea a 3.000 de metri de trotuare pietonale, piste de bicicletă, accese la proprietăţi, peste 1.300. Vor ma fi construite staţii de transport public, vor fi montate indicatoare rutiere şi vor fi executate marcaje. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj a anunțat că valoarea contractului este de peste 32.000.000 de lei fără TVA și va avea o durată de execuție de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here