DGASPC Gorj va avea conducere interimară peste două săptămâni

0
259

Săptămâna viitoare va fi desemnată persoana care urmează să fie numită interimar la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj a precizat că numele persoanei care va prelua în interimat conducerea DGASPC Gorj, până la organizarea concursului pentru postul respectiv, va fi făcut public în ședința Consiliului Județean din data de 29 septembrie.  De altfe, Cosmin Popescu, șeful județului a declarat că la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vor fi organizate concursuri și pentru posturile de director adjunct și director economic din cadrul instituției.

 

Dumitru Cotrună, fostul director al DGASPC Gorj a fost transferat luna trecută pe un post de consilier superior în instituție, în urma unei decizii luate în cadrul unei sedințe de Consiliu Județean. Consilierii județeni au fost de acord cu această măsură după ce o comisie de analiză a descoperit abateri grave în instituția condusă până de curând de Dumitru Cotrună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here