Deși nu au datorii către Polaris, locatarii din cartierul Minerilor se plâng că sunt “sufocați” în continuare de gunoaie

0
200

Problema gunoaielor din municipiul Târgu-Jiu nu este pe deplin rezolvată. O spun locatarii din cartierul Minerilor, unde gunoaiele zac pe lângă ghene. Oamenii spun că au făcut din nou sesizări către autorități, însă fără să se ia vreo măsură. Pe adresa redacției noastre, un târgujian a trimis mai multe imagini în care apar mormane de gunoaie, chiar pe lângă pubelele subterane. Nu este, însă, prima dată când se ajunge într-o astfel de situație, iar locatarii din zonă sunt nemulțumiți, în condițiile în care susțin că nu au datorii către operatorul de salubritate.

Luis Popa, directorul Polaris susține că de vină pentru situația creată sunt comercianții din zona Pieței Mici care nu au contract cu firma Polaris, dar vin și aruncă deșeurile în pubelele amenajate pe Strada Minerilor. Astfel, se strâng foarte multe gunoaie, iar angajații firmei de salubritate sunt nevoiți să ridice gunoiul din zonă chiar și de câte 3 ori pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here