Deși intens criticat, vicele PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor, spune că mitingul de la Bucureşti a fost o reuşită

0
363

Deși a stârnit multă revoltă și mai multe critici decât laude, vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor, este de părere că mitingul de la Bucureşti a fost o reuşită pentru organizaţie. Vicele de la municipiu se laudă cu faptul că organizația județeană a PSD a reușit deplasarea unui număr mai mare de persoane, decât cel anunţat iniţial.

Adrian Tudor are însă o singură nemulțumire legată de faptul că în Anul Centenarului există atâta dezbinare la nivelul ţării şi practic „două Românii”. Viceprimarul din Târgu Jiu a afirmat că şeful statului ar trebui să joace un rol de mediator în momentul de faţă în societatea românească, iar pentru că nu se întâmplă acest lucru, revoltele sunt la ordinea zilei.

Vox 2 Adrian Tudor

Mitingul organizat sâmbătă în Piața Victoriei din București a fost intens criticat atât de presa română, cât și de cea străină. Protestul PSD s-a văzut frumos doar la televizor, social-democrații lăsând în urma lor o cantitate impresionantă de sticle de plastic, pancarte și resturi de mâncare. Nu doar Piaţa Victoriei a fost plină de deşeuri, ci şi bulevardele adiacente. La fel şi în autocare au rămas cantităţi uriaşe de pet-uri și ambalaje.