Deși a pierdut o dată alegerile la Târgu-Jiu, Aurel Popescu speră să fie tot el candidatul PSD

1
665

Deși mai este destul timp până la alegerile locale din 2020, competiția pentru postul de primar de la Târgu-Jiu a început demult, cei mai mulți dintre posibilii candidați fiind din PSD. La ora actuală social-democrații gorjeni se află într o adevărată competiție internă, acest lucru și pentru că PSD trebuie să găsească un candidat pe măsura actualului primar liberal, Marcel Romanescu. Ultimul care a anunțat că și-ar dori să intre în sondajul de opinie al PSD pentru stabilirea candidatului de la Primăria Târgu-Jiu este Aurel Popescu, viceprimarul orașului. Cu toate că acesta a pierdut în 2017 alegerile parțiale în competiția directă pe care a avut-o cu Marcel Romanescu,  Aurel Popescu vrea din nou să candideze la Târgu-Jiu.

Vox 4 Aurel Popescu

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu  va trebui să intre mai întâi în sondajul de opinie pe care social-democrații îl vor efectua în această toamnă și care va stabili candidatul la Primăria Târgu-Jiu la alegerile locale din 2020. Adrian Tudor, Mihai Prunariu, Gabriel Giorgi și Luis Popa au anunțat și ei că și-ar dori să candideze din partea PSD.

Vox 5 Aurel Popescu

 

Potrivit unui sondaj de opinie prezentat în această săptămână de Institutul de Analize și Investigații Publice și Politice, Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu ar obține un procent de 38,34%, în timp ce viceprimarul Aurel Popescu ar avea 17%, Gabriel Giorgi, 8,23% , iar Adrian Tudor 11,33%.