Deputatul Mihai Weber susţine că va informa conducerea centrală a PSD în legătură cu modul în care funcţionează coaliţia cu ALDE la Gorj

1
311

Parlamentarul social-democrat Mihai Weber este nemulţumit de modul în care ALDE Gorj a înţeles să îşi respecte partenerul de coaliţie şi de Guvernare PSD. Deputatul a anunţat că va informa conducerea centrală a partidului în legătură cu situaţia de la Târgu Jiu.

Potrivit lui Weber, noii lideri ai ALDE Gorj nu sunt voci influente la nivel central şi nu s-a auzit de ceea ce se întâmplă la Gorj. Este vorba de ameninţările lansate de Ion Iordache, preşedintele ALDE Târgu Jiu, că organizaţia judeţeană îi va susţine pe primarii liberali din Motru şi Târgu Jiu.

Lui Mihai Weber nu i se pare normal ce se întâmplă şi ar fi trebui ca înainte de declaraţii să fi existat un dialog. Deputatul a precizat că ar fi trebuit să existe o discuţie între Norica Nicolai şi liderii PSD Gorj, Ion Iordache fiind doar vicepreşedinte în Organizaţia Judeţeană a ALDE Gorj. Potrivit preşedintelui executiv al PSD Gorj este însă vorba doar de declaraţii politice din partea lui Iordache şi nimic nu s-a concretizat până acum.

Conform deputatului Mihai Weber, indiferent de culoarea politică a primarului, proiectele de interes local sunt votate de aleşii social-democraţi prezenţi în consiliile locale sau în Consiliul Judeţean. În rest, este vorba doar de declaraţii politice fără corespondent real.