Deputatul de Gorj, Alin Văcaru, consideră că este momentul ca premierul Viorica Dăncilă să plece din fruntea Guvernului

0
372

Parlamentarul Pro România, Alin Văcaru, fost prefect de Gorj, a declarat că este nevoie de o remaniere de urgenţă a Guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă. Văcaru este de părere că se impune o schimbare din temelii a Executivului, pentru că este nevoie de miniştri competenţi.

Deputatul susține că și cei care au fost daţi afară din partid au început să îl critice pe Liviu Dragnea, singurul care ia decizii în partid şi în administraţie. Deputatul PRO România consideră că și scandalul privind ruperea alianței cu cei de la ALDE este unul creat artificial pentru a se distrage atenția de la problemele pe care le are PSD.

Vox 4 Alin Văcaru

Alin Văcaru afirmă că se impune suţinerea unei moţiuni de cenzură în urma căruia Guvernul actual să pice. Condiţia ar fi ca toate partidele din opoziţie să permită formarea unui nou guvern, tot de către coaliţia PSD – ALDE, dar compus din oameni competenţi. Deputatul de Gorj susţine că cele două partide au câştigat alegerile şi trebuie să ducă guvernarea până la capăt şi să aplice programul de guvernare.

Vox 5 Alin Văcaru