Deputatul Alin Văcaru crede că a fost inspirat că a plecat din PSD, în urma scandalurilor din ultimele zile

0
330

Deputatul Alin Văcaru, fost vicepreşedinte al PSD Gorj, susţine încă o dată că a făcut o alegere bună pentru că a plecat din partidul condus de Liviu Dragnea. Văcaru a declarat că nu reuşeşte nimeni să înţeleagă modul în care Liviu Dragnea conduce PSD şi cât de des şi schimbă premieru Tudose declaraţiile, în funcţie de părerile şefului de partid.

Alin Văcaru spune că a simţit că la PSD nu se mai vrea binele românilor.Conform lui Văcaru, Dragnea ar face orice să rămâne preşedinte al PSD.

 

Parlamentarul de Gorj a mai spus că există mulţi foşti colegi în PSD care l-ar fi sunat să vină la PRO România. Văcaru a precizat că se aşeaptă ca mai mulţi parlamentari să i se alăture lui Victor Ponta la Pro România, săptămâna viitoare. Deputatul a precizat că era nevoie de un partid alternativă la PSD, PNL sau ALDE.

 

La nivelul judeţului Gorj încă se fac demersuri pentru organizarea partidului. Se vor alege coordonatori locali. Alin Văcaru este secretar general la nivelul ţării şi se ocupă de organizarea în teritoriu a PRO România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here