Deputatul Alin Văcaru anunță o migrare masivă a primarilor din Gorj către Pro România

0
1100

Pro România, proiectul politic al lui Victor Ponta începe să stârnească din ce în ce mai mult interesul edililor din județul Gorj. Anunțul a fost făcut astăzi de deputatul Alin Văcaru, cel care a părăsit recent PSD Gorj pentru a se înscrie în formațiunea politică PRO România. Văcaru nu a dorit, însă să dezvăluie numele primarilor, acesta declarând doar că numărul celor care îl contactează pentru a se interesa de proiectul politic al fostului premier, Victor Ponta este din ce în ce mai mare.

În ciuda faptului că PRO România nu a fost încă înregistrat la Tribunal, parlamentarul Alin Văcaru  susține că are semnale că partidul nu va duce lipsă de membri. Mai mult decât atât, Văcaru a lăsat să se înțeleagă faptul că anumiți parlamentari PSD ar “conclucra” în prezent cu PRO România, însă nu “pe față” pentru a nu-și pierde funcțiile.

Odată cu lansarea proiectului politic Pro România au început să apară și o serie de speculații cu privire la faptul că persoane importante de pe eșichierul politic, în special de la PSD ar urma să facă echipă cu Victor Ponta. Ion Ciocea, edilul din Bustuchin, Ion Călinoiu, fost șef al județului și chiar Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu au fost doar câteva dintre numele vehiculate. De asemenea s-a speculat inclusiv că Ion Ișfan, inspectorul șef al IȘJ Gorj ar urma să treacă la PRO România. Deputatul Alin Văcaru a negat, însă acest lucru și spune că nu a purtat discuții în acest sens cu șeful din învățământul gorjean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here