Declarații incendiare ale șefului ITM Gorj. George Romanescu susține că a fost amenințat și șantajat de o fostă angajată

0
348

Declarații incendiare făcute astăzi de șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, George Romanescu! Acesta  a organizat astăzi o conferință de presă unde a susținut că este urmărit  și șantajat de către o fostă angajată, din cauză că nu a dorit să o promoveze în funcție în cadrul ITM Gorj. Este vorba despre Nicoleta Stroe, soția polițistului Nicu Stroe, cercetat în dosarul ”Mafia Permiselor”. Drept urmare, acesta a depus o plângere la poliție.Precizările inspectorului șef al ITM Gorj, vin după ce pe mailurile reprezentanților mass mediei locale și centrale au fost trimise, ieri, mai multe fotografii și înregistrări despre presupuse nereguli săvârșite de George Romanescu. Imaginile au fost surprinse în timp ce Romanescu a cumpărat mai multe platouri cu mâncare de la o firmă de profil din Târgu-Jiu. Șeful ITM Gorj susține că acestea au fost cumpărate pentru ziua fiicei sale. Acesta a prezentat inclusiv documentele de plată, reprezentând factura pentru produsele cumpărate.

Mai mult, George Romanescu a declarat că este urmărit de câteva luni și chiar și-a găsit autoturismul avariat în parcare.  Șeful ITM are și o explicație pentru gesturile fostei angajate. Nicoleta Stroe și-ar fi dorit o funcție de conducere în cadrul instituției. Pentru că nu a obținut-o, a recurs la șantaj.

Pe lângă plângerea pe care a făcut-o la organele de poliție, George Romanescu susține că a cerut și daune morale printr-o acțiune de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here