Cosmin Popescu, apel către angajaţii DGASPC: “Să îşi vadă de atribuţiile din fişa postului şi să înceteze cu atacurile”

0
560

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a reacţionat astăzi, după ce spiritele s-au încins din nou la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. De această dată este vorba despre discuţii iscate între cei care îşi doresc să ocupe scaunul de director al direcţiei, în urma trecerii fostului şef, Dumitru Cotrună pe un post de execuţie. Şeful judeţului a fost deranjat de declaraţiile directorului adjunct al DGASPC Gorj, Laurenţiu Diaconescu, cel care a spus că se teme de faptul că examenul pentru postul de director nu va fi organizat în mod transparent, ci în funcţie de apartenenţa la un partid sau altul. Acesta a spus că cel mai potrivit să ocupe scaunul de şef  la DGASPC Gorj ar fi Cristian Toader Pasti, fost director al Parcului Industrial de la Sadu şi nu Daniela Cornea, care ar avea sprijinul ALDE.

Vox Laurenţiu Diaconescu

Cristian Toader Pasti a demisonat recent de la conducerea Parcului Industrial de la Sadu şi ocupă în prezent postul de consilier personal al lui Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Întrebat dacă ar da postul din CJ pentru cel de conducere de la DGASPC Gorj, Cristian Toader Pasti a exclus din start această variant.

Vox Cristian Toader Pasti

Ca să liniştească spiritele, Cosmin Popescu, şeful judeţului a dat din nou asigurări că political nu va interveni nici în numirea unui interimar la DGASPC Gorj, nici în ceea ce priveşte concursul care va avea loc în perioada următoare. Mai mult, Cosmin Popescu le reaminteşte angajaţilor DGASPC Gorj să îşi respecte atribuţiile din fişa postului şi să lase la o parte atacurile la persoană.

Vox Cosmin Popescu

 

Fără manuale de clasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here