Continuă programele de investiţii în unităţile de învăţământ, deşi suntem în plin an şcolar. 18 terenuri de sport vor fi gata până la finalul anului.

0
635

Autorităţile din Târgu Jiu continuă investiţiile în unităţile de învăţământ, cu toate că suntem în plin an şcolar. Este vorba de lucrări de modernizare sau de extindere a unor şcoli şi grădiniţe de pe raza municipiului Târgu Jiu.

Raul Chiriac, directorul Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a declarat că este vorba de finanţări asigurate de la bugetul local sau de la bugetul de stat. Unele lucrări au continuat şi după începerea anului şcolar pentru că finanţările sunt asigurate doar până la finalul lui 2018.

Cele mai mari investiții sunt la Şcoala Gimnazială Alexandru Ştefulescu, unde vor fi construite 5 săli de clasă noi. De asemenea, la Şcoala Gimnazială Sfântul Nicolae vor fi amenajate 6 săli de clasă, în urma mansardării clădirii.

Vox 1 Raul Chiriac

Totodată, vor fi finalizate până la finalul anului, 18 terenuri de sport la diferite unităţi de învăţământ din municipiu. Este vorba de Şcoala Pompiliu Marcea, Şcoala Ecaterina Teodoroiu, Şcoala numărul 7, Liceul de Artă, Liceul Teologic şi Liceul cu Program Sportiv.

Chiriac a precizat că vor fi amenajate terenuri de fotbal și de baschet sau terenuri multifuncţionale complet dotate. Toate vor fi dotate și cu instalaţii  de iluminat pe timp de noapte.

Vox 2 Raul Chiriac