Consilier PSD: ”Din ai cui bani mănânc fripturile, bă nesimțitule, ia zi?”

0
273

Consilierul municipal al PSD, Cristian Toader Pasti, cel care a lăsat Parcul Industrial Sadu într-o ruină și acum este consilier al președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a dovedit o agresiune verbală fără precedent la adresa unui consilier PNL, adresându-i-se ca la ușa cortului cu apelativul de ”Bă, nesimțitule” în ședința de Consiliu Local.

Pasti s-a arătat extrem de iritat și de nervos de o postare pe Facebook a consilierului liberal Mihai Paraschiv, dorind să-i administreze o lecție în cel mai grobian mod posibil, care ne poate arăta cât de civilizat și ce dovadă de bun simț poate da consilierul PSD.

Paradoxal, după ce l-a jignit pe consilierul PNL Mihai Praschiv, tot Pasti era cel care amenința că îl va da în judecată și îi va cere despăgubiri.

Acest comportament verbal extrem de agresiv este în exclusivitate apanajul celor de la PSD în Consiliul Local deoarece ei fac paradă, de câte ori au ocazia, de astfel de excese de limbaj și de comportament la adresa celor care încearcă să inițieze cu ei un dialog civilizat, pesediștii fiind mereu obișnuiți să se ascundă cât mai departe de ochii opiniei publice pentru a arunca cu zoaie în capul adversarilor politici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here