Concert Inna la Târgu-Jiu de 1 Decembrie!

0
564

Cunoscuta interpretă Inna va susține un concert de 1 Decembrie în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul municipiului, Marcel Romanescu, acesta precizând că a fost destul de dificil pentru autoritățile din Târgu-Jiu să negocieze cu impresarul artistei. Inna este cea mai în vogă cântăreață la ora actuală, cunoscut fiind faptul că onorariile percepute de aceasta sunt destul de mari. Marcel Romanescu afirmă, însă că s-a reușit, în urma tratativelor cu stafful acesteia, obținerea unui preț la jumătate din cât se percepe în spectacolele susținute de artistă. Astfel, concertul de la Târgu-Jiu al Innei ne va costa aproximativ 17.000 de euro, față de 35.000 de euro, prețul obișnuit.

Vox 1 Marcel Romanescu

Tot de 1 Decembrie, atunci când se sărbătoreşte Ziua Naţională a României şi împlinirea unui secol de la Marea Unire, va fi inaugurat și iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă. Marcel Romanescu a anunțat din nou că, anul acesta va opta pentru un brad natural care va fi montat în centrul orașului, în locul vechiului brad, achiziționat cu 100.000 de euro, în urmă cu doi ani. Acesta va fi instalat în altă zonă a orașului, a mai anunțat edilul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Vox 2 Marcel Romanescu


Municipalitatea va cheltui mai puțini bani pentru achiziționarea unui brad natural, afirmă edilul din Târgu-Jiu, care susține că, mai apoi, acesta va fi donat ca lemn de foc unei familii fără posibilități materiale din municipiu.

 Vox 3 Marcel Romanescu