Comisia de Disciplină din Primăria Târgu Jiu a decis transferarea lui Marian Rotaru de la Direcţia de Patrimoniu la Direcţia de Asistenţă Socială

0
384

Marian Rotaru este angajat de astăzi pe postul de director adjunct al Direcţiei Publice de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Propunerea a venit din partea Comisiei de Disciplină din cadrul primăriei, după cum a explicat edilul Marcel Romanescu. Urmează ca evaluarea activităţii directorului Marian Rotaru la Direcţia Publică de Patrimoniu să se producă în perioada următoare.

Vox 3 Marcel Romanescu

Potrivit lui Marcel Romanescu, solicitarea transferului lui Marian Rotaru a venit în urmă cu două zile, deși cazul lui Marian Rotaru a intrat în atenția Comisiei de Disciplină în urmă cu patru luni. Verificarea Comisiei de Disciplină în ceea ce îl priveşte pe Rotaru va continua, însă pentru a fi audiaţi și alți salariaţi din cadrul Direcţiei Publice de Patrimoniu. Există suspiciunea că unii dintre subalternii lui Marian Rotaru nu s-ar fi prezentat în faţa Comisiei de Disciplină, în urma unor presiuni. Prin mutarea lui Rotaru se speră să nu mai apară probleme de acest gen şi funcţionarii să poată să fie audiaţi.

Vox 5 Marcel Romanescu

Marian Rotaru a afectat grav imaginea Direcţiei de Patrimoniu şi a primăriei, după ce a apărut cu picioarele într-un lighean, în biroul de la instituţie, în timp ce o subalternă îi făcea pedichiura.