Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu scăpă, deocamdată, de faliment

0
628

Tribunalul Gorj a amânat luarea unei decizii în dosarul în care administratorul judiciar Emanoil Ciobanu a cerut falimentul Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. O hotărâre va fi luată în data de 17 ianuarie a anului viitor. Clubul Pandurii a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor mari acumulate. Din cauză că administratorul judiciar a ajuns la concluzia că nu se poate pune în aplicare planul de reducere a datoriilor acesta a cerut Tribunalului Gorj declararea falimentului.

La termenul de astăzi la proces a fost prezent şi Marin Condescu, unul dintre creditorii Clubului Pandurii şi reprezentant al unuia dintre  asociaţii echipei.

Marin Condescu a reuşit să îi convingă pe judecători să amâne luarea unei decizii până anul viitor. Argumentul a fost că administratorul judiciar nu a făcut o prezentare completă a bunurilor pe care Clubul le deţine. Conform lui Condescu, Pandurii ar avea în proprietate bunuri în valoare de 6 milioane de euro, iar datoriile ar fi de 4,5 milioane de euro. Administratorul judiciar susţinea însă că debitele către ANAF, jucători şi agenţi economici se apropie de 7 milioane de euro.

Fostul preşedinte al Clubului Pandurii a mai declarat la ieşirea de la proces că echipa se descurcă în momentul de faţă din punct de vedere financiar şi speră să promoveze pe cale juridică şi pe cale sportivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here