Circulație îngreunată în Defileul Jiului, după ce drumarii au început să toarne asfalt pe două tronsoane. Şoferii au aşteptat şi 25 de minute în trafic

1
736

Nervi întinşi la maximum astăzi pe DN 66, în Defleul Jiului, după ce drumarii au început să asfalteze în două zone. Este vorba de lucrări de reparaţii pentru punerea în siguranţă a şoselei înainte de venirea iernii.

Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, a declarat că se toarnă asfalt în zona Motelului Lainici şi a Mănăstirii cu acelaşi nume. Din acest motiv circulaţia este îngreunată. Chiar Ion Tudor a recunoscut că şoferii au fost nevoiţi la un moment dat să aştepte şi 20 – 25 de minute până când circulaţia rutieră a fost reluată.

Conform lui Ion Tudor pe porţiunile unde se toarnă acum asfalt drumul se prezintă foarte prost, având în vedere că tronsoanele respective nu au fost supuse modernizării. Acestea au fost scoase din contractul privind reabilitarea generală a DN 66 pe porţiunea Bumbeşti-Jiu – Petroşani.

Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a precizat că se va circula în continuare dirijat în cele două puncte din Defileul Jiului. Lucrările vor fi gata săptămâna viitoare.

Vox Ion Tudor

Drumarii se vor muta apoi cu reparaţiile pe drumurile Târgu Jiu – Tismana şi Scoarţa – Hurezani. În perioada lucrărilor se va circula mai greu, mai anunţă Ion Tudor.