Chinul șoferilor a luat sfârșit! După 25 de ani, DJ 672 B va fi reabilitat

0
411

După 25 de ani de chin pentru șoferi, Consiliul Județean Gorj a găsit resurse fianciare pentru a reabilita Drumul Județean 672 B din localitatea Runcu.  Drumul duce spre Sanatoriul Dobrița și este un real pericol pentru șoferi pentru că este aproape impracticabil.  Costul lucrărilor care vor fi finalizate la 1 noiembrie se ridică la 1,7 milioane lei.Se lucrează inclusiv la lărgirea carosabilului pentru ca pe tronson să se poată circula pe ambele sensulri de mers. Vicepreședintele Consiliului  Județean, Ninel Muja  recunoaște și el că starea drumului era una deplorabilă.

În momnetul de față utilajele lucrează la casetele de lărgire a drumului . Mihai Puiu, adminstratorul societății  care execută lucrările susține însă că de săptămâna viitoare se va trece la turnarea primul covor asfaltic, peste 60 de muncitori fiind anreganțí pe șantier.

Reabilitarea DJ 672 B va ușura și accesul pacienților care ajung la Spitalul din Dobrița. Conducerea unității susține că nu de puține ori aceștia  s-au plâns  de starea deplorabilă a drumului.

Ion Ciochină, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu

Lucrările de reabilitare a DJ 672 B sunt efectuate  în totalitate din fondurile proprii ale Consiliului Județean Gorj și sunt realizate de firma care a câștigat licitația pentru întreținerea drumurilor județene, respectiv Ydail Construct. Lungimea tronsonului pe care se efectuează lucrări de reabilitare este de 4 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here