Cercetașii împachetează cadouri pentru a-și susține proiectele!

0
1267

În preajma sărbătorilor de iarnă, CERCETAȘII Filialei “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, îi ajută pe spiridușii Moșului prin proiectul “Ordinul Cadoului Fermecat”.
Proiectul constă în împachetarea de cadouri și se desfașoară pe bază de donație, fiecare persoană care apelează la Cavalerii Ordinului Fermecat, plătește în funcție de cât este de mulțumit de serviciul prestat de aceștia.
Prin acest proiect, cercetașii reușesc să-și susțină proiectele pe care le vor derula anul viitor în comunitatea locală din care fac parte. Proiectul „Ordinul Cadoului Fermecat” are rolul de a contribui la bucuria celor care oferă un cadou persoanelor dragi, de a aduce spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de oameni și de a crește implicarea tinerilor în viaţa comunităţii locale. Astfel, tinerii împachetează cadouri benevol tuturor celor își doresc un astfel de ajutor.
Cercetașii – spiriduși pot fi găsiți în perioadele 4 – 5 decembrie între orele 10:00-20:00 și 19 – 21 decembrie între orele 10:00 -20:00, în Shopping City Târgu Jiu.