Cei patru elevi din Gorj care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională au fost premiaţi astăzi de Inspectoratul Școlar

0
1689

Cei patru elevi care au obţinut media 10 la Examenul de Evaluare Naţională au fost premiaţi astăzi de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Suma oferită fiecărui elev de Ministerul Educaţiei este de 1.000 de lei. Este vorba despre Ana Maria Bâzgă de la Colegiul Național „Spiru Haret”, Denis Covei, Școala Ginmazială „Alexandru Ștefulescu”, Ștefania Drăghici de la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” şi Monica Trocan de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”.

Ion Işfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj i-a felicitat pe elevi pentru performanțele obținute și le-a înmânat acestora premiile.

Vox 2 Ion Ișfan

Ana Maria Bâzgă, de la Colegiul Național „Spiru Haret”, una dintre elevele premiate astăzi susține că a muncit foarte mult pentru rezultatele obținute. Eleva a ales Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” pentru continuarea studiilor.

Vox Ana Maria Bâzgă

La rândul său, eleva Ştefania Drăghici a fost admisă la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” şi a mărturist că s-a pregătit asiduu pentru performanța de acum.

Vox Ștefania Drăghici