Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu va fi adjudecată după aprobarea de către instanţă a procedurii de schimbare a proprietarului

0
463

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat că mai sunt de parcurs câteva etape până când Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu va intra efectiv în patrimoniul oraşului. După câştigarea licitaţiei, este necesar ca firma de lichidare Consulting Company să notifice instanţa de judecată cu privire la valorificarea impobilului şi obţinerea sumelor necesare pentru plata creanţelor. Astfel, dosarul va fi închis şi creditorii vor fi îndestulaţi.

Primarul Marcel Romanescu a mai spus că, după aceste etape, se va realiza un studiu de fezabilitate cu privire la necesarul de fonduri pentru modernizarea clădirii.

Vox 1 Marcel Romanescu

Edilul oraşului a mai spus că suma plătită efectiv pentru Casa de Cultură a Sindicatelor este de 2 milioane de lei. Suma a fost aprobată de Consiliul Local. Diferenţa de până la 1,8 milioane de lei reprezintă impozite şi taxe pe care primăria le avea de încasat de la Fundaţia „Casa de Cultură a Sindicatelor” din Târgu Jiu. Suma la care a fost adjundecat imobilul de către municipalitate este de 3,8 milioane de lei.

Vox 2 Marcel Romanescu