Cârciumaru, reacție la atacurile ALDE: “Este de neimaginat că poți să fii criticat de un partid alături de care ești în alianță”

1
446

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, reacție după atacurile fără precedent lansate de ALDE. Într-o scurtă declarație de presă, senatorul social-democrat s-a arătat deranjat de faptul că, deși ar trebui să facă front comun și să respecte protocolul de colaborare cu PSD, cei din ALDE au pus toate tunurile pe pertenerii de alianță. Deși afirmă că o formațiune politică de talia PSD este obișnuită cu criticile partidelor aflate în opoziție, Cârciumaru condamnă atitudinea celor de la ALDE Gorj. “Este de neimaginat că poți să fii criticat de un partid alături de care ești în alianță”, afirmă Cârciumaru care le transmite celor din ALDE că PSD a rămas de neclintit și până acum, în ciuda celor care au încercat o dezbinare a partidului.

Vox 1 Florin Cârciumaru

Mărul discordiei în scandalul dintre PSD și ALDE l-au reprezentat anunțatele pierderi ale Complexul Energetic Oltenia.

Vicepreședintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a dat vina pentru situația de la CEO pe parlamentarii de Gorj ai PSD, despre care a spus că girează managementul dezastruos al lui Sorin Boza. Senatorul PSD de Gorj,Florin Cârciumaru susține acum că nu va mai face niciun fel de comentariu de acum înainte pe marginea atacurilor lansate de liderul ALDE, Ion Iordache.

Vox 2 Florin Cârciumaru