Cârciumaru îi pregătește pe social-democraţi pentru campania electorală de la Primăria Teleşti

0
299

Pesediştii gorjeni se vor întâlni mâine pentru a stabili modul în care va fi organizată campania electorală de la Teleşti. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că nu mai este mult până la începerea campaniei electorale pentru alegerile din 5 noiembrie şi că a stat de vorbă cu vicepreşedintele ALDE Gorj, Ninel Muja, în privinţa comportamentului candidaţilor în campanie.

Potrivit lui Cârciumaru s-ar fi stabilit ca ALDE şi PSD să nu se atace în campania pentru fotoliul de primar şi fiecare să îşi apere în mod corect şansele pe care le are.

Florin Cârciumaru a mai precizat că dacă există nelămuriri şi nemulţumiri în prvinţa candidaţilor PSD – ALDE acestea trebuie tranşate în interiorul partidelor şi nu în spaţiul public. Deja între candidatul ALDE, Cristian Mischie și cel al PSD, ion Mischie au început atacurile. La mijlocul conflictului este și fostul primar din Telești, Romulus Bâldea, pe care aldiștii îl acuză că ține în continuare ședințe în sediul primăriei. Cârciumaru susține, însă că acesta are acest drept, având în vedere faptul că este consilierul de campanie al lui Ion Mischie, candidat PSD la alegerile parțiale de la Telești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here