Cârciumaru anunță alegeri în PSD Gorj

0
896

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a anunțat astăzi că în maximum două luni vor fi organizate alegeri în organizația județeană. Președintele social-democraților gorjeni a afirmat încă o dată că el nu va mai candida pentru un nou mandate și și-a declarat din nou susținerea pentru tandemul Mihai Weber-Cosmin Popescu la conducerea partitului.

Cârciumaru afirmă că, odată ce și tensiunile din organizația județeană s-au stins, este momentul ca social-democrații gorjeni să se concentreze pe alegerile care urmează, dar și pe cele din interiorul partidului. Acesta nu exclude ca, în cazul în care nu va mai fi timp ca alegerile pentru șefia PSD Gorj să aibă loc anul acesta, ele să fie organizate chiar în luna ianuarie a anului 2019.

Totodată, Cârciumaru le transmite membrilor de partid să dea dovadă de unitate în această perioadă făcând referire și la atacurile pe care partenerii de le ALDE le-au lansat în spațiul public.

Vox 3 Florin Cârciumaru

Data alegerilor în PSD Gorj nu a fost stabilită cu exactitate până acum, la ultima conferință județeană a partidului care a avut loc în 2015, Florin Cârciumaru fiind reconfirmat în funcție.