Candidaturi pe bandă rulantă, depuse de candidații la alegerile parțiale de la Telești

0
443

Candidații desemnați de partidele politice pentru postul de primar al comunei Telești și-au depus pe bandă rulantă candidaturile, ieri fiind termenul limită.

Astfel,  în ultima zi de depunere a acestora, partidele au dat buluc să-și valideze candidații.Candidatul PMP a fost primul la depunerea candidaturii, acesta fiind însoțit la Biroul Electoral de președintele partidului, Nicolae Davițoiu. După depunerea dosarului de candidat, Gheoghe Mogoșanu a declarat că este convins că cetățenii îi vor acorda votul de încredere la alegerile din 5 noiembrie.

Și președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a declarat că este convins că proiectele candidatului său vor fi apreciate de locuitorii din Telești.

După candidatul PMP, următorul care și-a depus candidatura în Biroul Electoral a fost candidatul PSD. Însoțit de staff-ul său de campanie, Ion Mischie și-a depus dosarul pentru lupta electorală din 5 noiembrie.

Coordonatorul de campanie al social-democratului Ion Mischie, Cosmin Popescu a declarat că este sigur de reușita acestuia, astfel că Ion Mischie are cele mai mari șanse să ajungă la Primăria Telești, unde să continue munca lui Romulus Bâldea, fostul primar găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Tot ieri, și candidatul PSRO, Alecsandru Dodenciu și-a depus candidatura, la fel și cel al PNL, Cosntantin Croicu. Primul care, însă a spart gheața în ceea ce privește depunerea candidaturii pentru postul de primar de la Telești, a fost candidatul ALDE, Cristi Mischie. Campania electorală pentru alegerile parțiale din localitatea Telești va începe pe 20 octombrie și se va încheia pe 4 noiembrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here