Candidaţii din data de 30 aprilie la proba practică pentru permisul auto vor fi reprogramaţi

0
1042

Candidaţii din Gorj care ar fi trebuit să susţină proba practică în vederea obţinerii permisului auto în data de 30 aprilie au fost reprogramaţi. Guvernul a decis ca data de luni, 30 aprilie, să fie zi liberă pentru bugetari, ca urmare a faptului că 1 Mai, Ziua Muncii este într-o zi de marţi. Astfel, bugetarii vor avea parte de o mini-vacanţă de 1 Mai. Potrivit lui Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Permise Auto şi Înmatricultări Gorj, candidaţii din data de 30 aprilie vor susţine proba pe 27 aprilie.

Vox 1 Ștefan Țacu

Şeful Serviciului Permise Auto Gorj a mai declarat că şi activităţile compartimentelor înmatriculări şi preschimbări permise vor fi sistate pentru data de 30 aprilie. Astfel, toate persoanele care au fost deja programate se pot prezenta la ghişeele instituţiei, fie în data de 27 aprilie sau în orice altă zi.

Vox 2 Ștefan Țacu

Legat de examinarea candidaţilor la proba teoretică, peste 60 de candidaţi, toţi se pot prezenta până pe 30 aprilie sau în data de 27 aprilie. Ştefan Ţacu a precizat că în cazul în care anumite persoane nu se pot prezenta, acestea vor trebui să vină în audienţă la conducerea Serviciului şi să solicite o altă programare.

Vox 3 Ștefan Țacu