Campania „DONEAZĂ SÂNGE! De Valentine`s Day, un cadou din inimă!“, lansată astăzi de Centrul de Transfuzie Sanguină nu a avut succes

0
393

Campania „DONEAZĂ SÂNGE! De Valentine`s Day, un cadou din inimă!“, lansată astăzi de Centrul de TRnsfuzie Sanguină nu a avut succesul scontat. Deși conducerea centrului a mediatizat această acțiune, numărul donatorilor care s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu a fost mai redus ca niciodată. Nicoleta Căluțoiu, directorul centrului a precizat că doar un număr de 9 persoane au venit să doneze sânge , însă și acestea au făcut gestul respectiv pentru rudele bolnave.

 

Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu se confruntă cu o lipsă acută de sânge, în ultimele luni, foarte puţine persoane prezentându-se pentru a dona sânge. Cei care totuşi o fac sunt rude care vin la solicitarea bolnavilor. Este și motivul pentru care conducerea instituţiei a iniţiat diferite campanii, în speranţa că îi va convinge pe donatori. Nicoleta Căluțoiu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu a anunțat că pe 24 februarie, de Dragobete va fi reluată campania de donare de sânge.