Bursa locurilor de muncă pentru Portugalia şi Danemarca, organizată la mijlocul acestei luni la Târgu-Jiu

0
368

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea la Târgu Jiu, la mijlocul lunii februarie, a Bursei locurilor de muncă în domeniul sezonier agricultură, pentru 50 locuri de muncă oferite de un angajator danez în Portugalia şi Danemarca, la cules de mazăre.

AJOFM Gorj, se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Angajatorul danez deţine în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas. Pentru Portugalia, cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de cazare plătită de lucrător pe lună este de 100-120 de euro, incluzând consumul, utilitățile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului.

Cazarea în Danemarca se face în rulote, în camping fiind disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător pe zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în sarcina lucrătorului.