Bursa locurilor de muncă pentru Danemarca, organizată în luna decembrie la Târgu-Jiu

0
180
Tineri absolventi consulta listele cu posturi disponibile, inainte de a intra la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), in Bucuresti, vineri, 25 septembrie 2009.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj organizează, în luna decembrie, prin programul EURES, o bursă a locurilor de muncă pentru Danemarca. Angajatorul danez oferă locuri de muncă la cules de mazăre, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Bursa va avea loc la începutul lunii  decembrie la Târgu-Jiu, contractele urmând a fi încheiate pe o perioadă de trei luni.

De asemenea, potrivit lui Romeo Chiriac, șeful AJOFM Gorj, tot în luna decembrie va fi organizată şi bursa locurilor de muncă pentru Spania, care va avea loc cel mai probabil la Craiova. Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă la cules de căpşuni. De la începutul anului și până în prezent, prin programul EURES au fost mediate peste 200 de persoane, iar aproape 50 dintre acestea au și încheiat contracte cu angajatori din străinătate, mai spune Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here