Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți, organizată la Târgu-Jiu pe 20 octombrie

0
561
Tineri absolventi consulta listele cu posturi disponibile, inainte de a intra la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), in Bucuresti, vineri, 25 septembrie 2009.

Și în acest an, absolvenții unei forme de învățământ universitar sau preuniversitar au o șansă în plus să își găsească un loc de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj va organiza luna aceasta Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți.

Acțiunea va avea loc pe 20 octombrie la sediul Universității Constantin Brâncuși, în campusul studențesc, din zona Debarcader. Romeo Chiriac, șeful AJOFM Gorj speră ca și anul acesta să fie cât mai mulți absolvenți încadrați pe piața muncii, anul trecut găsindu-și un loc de muncă prin acțiunea organizată de AJOFM Gorj, jumătate dintre participanți.

Totodată, conducerea AJOFM Gorj anunță și organizarea în luna decembrie a  unei burse pentru gorjenii care doresc să muncească în Spania, fiind puse la dispoziția lor aproximativ 800 de locuri de muncă. Asta după ce un angajator spaniol a fost prezent la Târgu-Jiu și a discutat cu reprezentanții AJOFM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here