Bebe Viorel Ionică vrea să plece din PSD, colegii de partid îl trag înapoi

0
338

Social-democrații gorjeni nu îl vor pe Bebe Viorel Ionică plecat din partid. Anunțul fostului secretar de stat că ar intenționa să facă un pas lateral și chiar să nu mai candideze pentru vreo funcție la Conferința Județeană de Alegeri a stârnit reacții printre colegii săi de partid. Astăzi, Aurel Popescu, președintele organizației municipale a purtat mai multe dicuții cu Bebe Viorel Ionică, în încercarea de a-l convinge pe acesta să nu plece din PSD.

Vox 3 Aurel Popescu

Aurel Popescu a evitat, însă astăzi să spună ce anume l-a nemulțumit pe Bebe Viorel Ionică, astfel, înât vrea să părăsească partidul din care face parte de atâți ani.

Vox 4 Aurel Popescu

“Mi-ar părea rău să plece, mie Bebe Viorel Ionică mi-a făcut o impresie foarte bună și cât a fost secretar de stat”, susține și Adrian Tudor, prim-vicepreședintele PSD Târgu-Jiu care afirmă că acesta s-a implicat activ atât în viața politică, dar și în diferite proiecte pentru comunitate.

Vox 3 Adrian Tudor

Potrivit unor surse, Bebe Viorel Ionică ar intenționa să facă pasul către ALDE, nemulțumit de faptul că jocurile pentru alegerea unei noi conduceri în PSD Gorj au fost déjà făcute.