Băiețel de patru ani, umilit de educatoare

0
394

Un băiețel de doar 4 anișori a fost batjocorit chiar de către educatoarea de la grădinița la care învață. Incidentul s-a petrecut la grădinița din Valea Pojarului din  comuna Bustuchin. Femeia l-a mâzgălit pe micuț cu pixul pe frunte pe motiv că acesta ar fi fost neastâmpărat. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj și ai Liceului Tehnologic Bustuchin, de care aparține grădinița cu pricina au început verificările iar educatoarea va fi chemată să dea explicații pentru fapta sa în fața comisiei de disciplină.

Un nou scandal în care a fost implicată o unitate de învățământ din județul Gorj a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Un băiețel de doar patru ani a ajuns acasă de la grădiniță cu mâzgălituri pe frunte. El le-a povestit părinților că vinovată este chiar educatoarea care ar fi recurs la acest gest pentru că micuțul ar fi  fost neastâmpărat. Revoltat, unchiul băiețelului a postat pe o rețea de socializare imagini cu copilul umilit de educatoare, însoțite de un mesaj de revoltă.

”Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tabla , cred că a spart și tabla nu mai are pe ce scrie , a ajuns sa scrie pe fruntea nepotului meu , rușine doamna Educatoare așa educați copiii !!!!”, a scris Aristică Argeșeanu.

Incidentul a stârnit reacții dutre atât pe internet căt și în rândul localnicilor din Bustuchin care s-au arătat revoltați de cele întâmplate. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au demarat o anchetă și spun că educatoarea va fi sancționată. Revoltat din cauza incidentului este și Irinel Spiridon, directorul Liceului Tehnologic Bustuchin, sub autoritatea căruia se află grădinița din Valea Pojarului. Managerul unității de învățământ a precizat că și la nivelul școlii au fost demarate cercetări, iar educatoarea va fi chemată să dea explicații în fața comisiei de disciplină. După incident, copilul  este consiliat de către psihologul din cadrul Liceului Tehnologic Bustuchin , de care aparține grădinița din Valea Pojarului.