Autorităţile vor constitui peste o săptămână Comandamentul de iarnă la nivel de judeţ

0
493

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că a luat decizia de a constitui Comandamentul de iarnă la nivel judeţan. Vor avea loc discuţii cu edilii de la nivelul tuturor localităţilor. Şedinţa este programată pentru data de 24 octombrie, marţea viitoare.

Cosmin Popescu a declarat că va fi analizată situaţia încălzirii la nivelul unităţilor şcolare şi spitaliceşti şi a aprovizionării cu materiale combustibile, acolo unde este cazul. De asemenea, va fi făcută o analiză a situaţiei dotării cu utilaje de deszăpezire la nivelul prestatorilor Consiliului Judeţean Gorj şi a stocurilor de material antiderapant care vor fi folosite în această iarnă pentru drumurile judeţene. Reţeaua judeţeană de drumuri are o lungime totală de 834 de kilometri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a mai spus că de deszăpezirea drumurilor interioare din Rânca vor răspunde Primăriile din Novaci şi din Baia de Fier. Edilii vor fi chemţi, de asemenea, la şedinţa Comandamentului de iarnă de la Târgu Jiu, care va avea loc săptămâna viitoare.

Cosmin Popescu a mai spus că la discuţii vor fi prezenţi reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu şi reprezentanţii Aparegio Gorj, ştiute fiind probleme cu apă din zona staţiunii Rânca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here