Aurel Popescu:”Nu Mihai Prunariu a fost cel care a lansat zvonurile cu privire la o posibilă candidatură a sa pentru președinția PSD Gorj!”

0
298

Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu nu știe nici el de unde au apărut zvonurile cu privire la candidatura lui Mihai Prunariu pentru postul de preeșdinte al PSD Gorj. Informația a apărut pe surse într-un cotidian local, chiar cu o zi înainte de Conferința Județeană a PSD Gorj care a avut loc duminică la Târgu-Jiu. Misterul privind zvonurile legate de o candidatură a lui Mihai Prunariu pentru prima funcție din partid nu a fost, însă elucidat nici până acum. Liderii partidului i-au cerut, însă lămuriri lui Mihai Prunariu care iși depusese déjà candidatura pentru un post de vicepreședinte pe care l-a și obșinut. În toată această perioadă, Mihai Prunariu a refuzat să ofere explicații publice, însă a purtat discuții pe această temă cu liderii din PSD Gorj. Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu susține că Prunariu i-a asigurat că nu el a fost cel care a lansat în spațiul public ideea respectivă, mai ales că optase déjà pentru un post de vicepreședinte.

Vox 1 Aurel Popescu

“Nu am idee cine a lansat zvonul, nu vreau să fac speculații”, afirmă liderul PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, acesta precizând că nici nu mai contează acum, atâta timp cât nu Mihai Prunariu este cel care a făcut atâta vâlvă cu o zi înainte de alegerile din PSD Gorj.

Vox 2 Aurel Popescu

Mihai Prunariu a obținut la Conferința de Alegeri unul dintre cele 19 posturi de vicepreședinți din Organizaţia Judeţeană a PSD.