Aurel Popescu propune ca excedentul bugetar înregistrat la nivelul Primăriei Târgu Jiu să fie folosit pentru achiziția de utilaje

0
373

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu propune ca excedentul bugetar înregistrat la nivelul Primăriei Târgu-Jiu pe anul 2018 să fie utilizat  pentru achiziţia de utilaje care să fie folosite de societăţile din subordinea Consiliului Local. Este vorba de firmele care prestează servicii diverse pentru municipalitate, de la deszăpezire, la întreţinere străzi şi parcuri şi ale lucrări de gospodărire comunală. 3,75 de milioane de lei este excedentul bugetar, iar suma respectivă ar putea fi utilizată pentru cumpărarea utilajelor de care este nevoie, susține vicele Aurel Popescu .

Vox 6 Aurel Popescu

Aurel Popescu a mai spus că încă nu au început discuţiile pe marginea bugetului local. Mai întâi, Consiliul Judeţean Gorj trebuie să aprobe Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe 2019. Ulterior, va putea fi dezbătut şi aprobat şi bugetul Primăriei Târgu Jiu.

Vox 4 Aurel Popescu

Aurel Popescu susţine că este nevoie de o analiză clară care trebuie făcută de Direcţia economică a primăriei, mai ales că vor fi preluate de comunităţile locale componenta de asistenţă socială, pe de o parte, însă şi o cotă mai mare din impozitul de venit, pe de altă parte.

Vox 5 Aurel Popescu